IkäOTe - Ikääntyvien oppiminen ja hyvinvointiteknologiat -hankkeessa tutkitaan ja kokeillaan teknologisia ratkaisuja ikääntyvien muistisairaiden henkilöiden hyvinvoinnin ja kotona asumisen tukemiseksi. Turvallisuuteen ja vuorovaikutukseen liittyviä hyvinvointiteknologioita tutkitaan ja kokeillaan Joensuun kaupungin kotihoidossa.


IkäOTe-hanketta toteuttavat yhteistyössä Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kaupunki, Karelia-ammattikorkeakoulu. Pohjois-Karjalan maakuntaliitto on myöntänyt hankkeelle Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tukea Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.
Back

IkäOTe-hanke Ikäihmisten terveyspäivillä 4.10.2016

Tervetuloa tutustumaan IkäOTe-hankkeeseen Ikäihmisten terveyspäivillä!

Aika: Tiistai  4.10.2016 klo 11.00–15.00

Paikka: Joensuu Areena, Mehtimäenaukio 2, Joensuu, Karelia-ammattikorkeakoulun piste

IkäOTe-hankkeen pisteellä voit:

  • tutustua Jelppisalkkuun, joka sisältää hyväksi havaittuja ikäihmisten kotona asumista tukevia teknisiä ratkaisuja ja tuotteita,
  • osallistua teknologian käytön edistämiseen täyttämällä kyselyn,
  • kokeilla IkäOTe-hankkeessa kehitettävää muistelupeliä ja
  • kokeilla sovelluksia ja verkkosivulähteitä aivoterveyden edistämiseksi.

 

Lisätietoja:

Jaana Nykänen jaana.t.nykanen@jns.fi, puh. 050 576 9754
Kaisa Pihlainen kaisa.pihlainen@uef.fi, puh. 050 597 3505
Janne Krohns Janne.Krohns@karelia.fi, puh. 050 326 0579

 

IkäOTe – Ikääntyvien oppiminen ja hyvinvointiteknologiat hanketta toteuttavat yhteistyössä Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kaupunki ja Karelia-ammattikorkeakoulu. Hankkeessa tutkitaan ja kokeillaan teknologisia ratkaisuja ikääntyvien henkilöiden hyvinvoinnin ja kotona asumisen tukemiseksi. Pohjois-Karjalan maakuntaliitto on myöntänyt hankkeelle Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tukea Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.