IkäOTe - Ikääntyvien oppiminen ja hyvinvointiteknologiat -hankkeessa tutkitaan ja kokeillaan teknologisia ratkaisuja ikääntyvien muistisairaiden henkilöiden hyvinvoinnin ja kotona asumisen tukemiseksi. Turvallisuuteen ja vuorovaikutukseen liittyviä hyvinvointiteknologioita tutkitaan ja kokeillaan Joensuun kaupungin kotihoidossa.


IkäOTe-hanketta toteuttavat yhteistyössä Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kaupunki, Karelia-ammattikorkeakoulu. Pohjois-Karjalan maakuntaliitto on myöntänyt hankkeelle Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tukea Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.
Back

Linkki kotihoidon asiakkaiden omaistenillan etäseurantaan

Tänään keskiviikkona 19.10.2016 IkäOTe-hanke järjestää kotihoidon omaistenillan klo 18–20. Tilaisuus järjestetään Itä-Suomen yliopiston tiloissa osoitteessa Yliopistonkatu 4, Joensuu, Sali Agora AT100.

Mikäli haluat seurata tilaisuutta etänä, klikkaa seuraavaa linkkiä: http://connect.uef.fi/evergreen/. Kirjautumissivulle kirjoita oma nimesi ja paina Enter Room –painiketta. Tämän jälkeen Sinut hyväksytään etäkäyttöympäristöön ja pääset seuraamaan tilaisuutta. Jos Sinulla on kysyttävää tilaisuuden seuraamisesta etänä, soita numeroon 050 597 3505.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan teknologian käytön eettisistä näkökulmista joko paikan päälle tai etäyhteyden kautta!