IkäOTe - Ikääntyvien oppiminen ja hyvinvointiteknologiat -hankkeessa tutkitaan ja kokeillaan teknologisia ratkaisuja ikääntyvien muistisairaiden henkilöiden hyvinvoinnin ja kotona asumisen tukemiseksi. Turvallisuuteen ja vuorovaikutukseen liittyviä hyvinvointiteknologioita tutkitaan ja kokeillaan Joensuun kaupungin kotihoidossa.


IkäOTe-hanketta toteuttavat yhteistyössä Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kaupunki, Karelia-ammattikorkeakoulu. Pohjois-Karjalan maakuntaliitto on myöntänyt hankkeelle Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tukea Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.
Back

Linkki IkäOTe-hankkeen loppuseminaarin etäseurantaan

IkäOTe-hankkeen järjestämä Teknologia ikäihmisen tukena - loppuseminaari pidetään maanantaina 6.2.2017 klo 12.00-16.00. Seminaari järjestetään Itä-Suomen yliopiston tiloissa Joensuussa, osoitteessa yliopistokatu 2, Aurora-rakennus, AU100-auditorio. Seminaarin ohjelma on tämän viestin lopussa.

Mikäli haluat seurata tilaisuutta etänä, klikkaa seuraavaa linkkiä: http://connect.uef.fi/evergreen/ Kirjautumissivulle kirjoita oma nimesi ja paina Enter Room -painiketta. Tämän jälkeen Sinut hyväksytään etäkäyttöympäristöön ja pääset seuraamaan tilaisuutta. Etäyhteysmahdollisuus on noin 70 ensimmäiselle etäyhteyden muodostajalle. Etäyhteyden kautta voit halutessasi lähettää seminaarin puhujille kysymyksiä tai kommentteja. Jos Sinulla on kysyttävää tilaisuuden seuraamisesta etänä, soita numeroon 050 597 3505.

Pyydämme kaikkia tilaisuuteen etäyhteydellä tai paikan päällä osallistuneita täyttämään palautekyselyn. Kysely löytyy sähköisesti täältä (linkki: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/15851/lomake.html).

Tervetuloa osallistumaan IkäOTe-hankkeen loppuseminaariin joko paikan päälle tai etäyhteyden kautta!

 

OHJELMA

11.30 Ilmoittautuminen alkaa, mahdollisuus tutustua teknologisiin ratkaisuihin

12.00 Tilaisuuden avaus
          Markku Filppula, filosofisen tiedekunnan dekaani, UEF

Kenen ehdoilla teknologiaa kehitetään?
Merja Mäkisalo-Ropponen, kansanedustaja

Digiloikasta digijuoksuun - Elämänlaajuisen oppimisen tarve muuttuvassa maailmassa
Eija Kärnä, professori, UEF

Uusi teknologia vanhuspalvelujen muutoksessa - miten käy itsemääräämisoikeuden?
Jaakko Valvanne, professori, TaY

Uudenlainen yhteistyö
IkäOTe-hankkeen toimijat

IkäOTe-hankkeen julkaisut

14.00 Kahvit

14.30 Rinnakkaissessiot

Joensuun kaupungin kotihoidossa toteutettujen teknologiakokeilujen tulokset ja teknologiayritysten puheenvuorot, työpaja asiakasohjausvideoista sekä tutustuminen esittelypisteillä teknologisiin ratkaisuihin ja teknologiahankkeisiin.

16.00 Tilaisuus päättyy

Lisätietoja: Päivi Kauppila puh. 050 3271 356, paivi.kauppila@uef.fi

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tulostettava seminaarimainos (pdf, 254 kt)