IkäOTe - Ikääntyvien oppiminen ja hyvinvointiteknologiat -hankkeessa tutkitaan ja kokeillaan teknologisia ratkaisuja ikääntyvien muistisairaiden henkilöiden hyvinvoinnin ja kotona asumisen tukemiseksi. Turvallisuuteen ja vuorovaikutukseen liittyviä hyvinvointiteknologioita tutkitaan ja kokeillaan Joensuun kaupungin kotihoidossa.


IkäOTe-hanketta toteuttavat yhteistyössä Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kaupunki, Karelia-ammattikorkeakoulu. Pohjois-Karjalan maakuntaliitto on myöntänyt hankkeelle Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tukea Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.
Back

Teknologiatempaus ikäihmisille 29.9.2016 Rantakylässä

IkäOTe-hanke ja Joensuun kaupungin palveluohjauksen Seniorineuvonta Ankkuri järjestävät Teknologiatempauksen ikäihmisille torstaina 29.9.2016 klo 9-12 Rantakylän hyvinvointiasemalla, Ruoritie 3, 80160 Joensuu. Sisäänkäynti pääovesta, josta on opastus fysioterapian saliin.

Tapahtumassa on esillä erilaisia ikäihmisten kotona asumista tukevia teknisiä ratkaisuja ja tuotteita kuten digitaalinen ovisilmä, lyhytaika-ajastin, liesihälytin, paikannuslaitteita, lääkeautomaatti ja kuvapuhelin. Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja tapahtumasta: Jaana Nykänen jaana.t.nykanen@jns.fi, puh. 050 576 9754

Tulostettava tapahtuman mainos (pdf, 442 kt).