IkäOTe - Ikääntyvien oppiminen ja hyvinvointiteknologiat -hankkeessa tutkitaan ja kokeillaan teknologisia ratkaisuja ikääntyvien muistisairaiden henkilöiden hyvinvoinnin ja kotona asumisen tukemiseksi. Turvallisuuteen ja vuorovaikutukseen liittyviä hyvinvointiteknologioita tutkitaan ja kokeillaan Joensuun kaupungin kotihoidossa.


IkäOTe-hanketta toteuttavat yhteistyössä Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kaupunki, Karelia-ammattikorkeakoulu. Pohjois-Karjalan maakuntaliitto on myöntänyt hankkeelle Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tukea Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.
Back

Tervetuloa kotihoidon omaisteniltaan

IkäOTe-hanke järjestää kotihoidon omaistenillan keskiviikkona 19.10.2016 klo 18-20. Tilaisuus järjestetään Itä-Suomen yliopiston tiloissa osoitteessa Yliopistonkatu 4, Joensuu, sali Agora AT100. Tilaisuus on suunnattu erityisesti Joensuun, Outokummun ja Kontiolahden kotihoidon asiakkaiden läheisille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille. Tilaisuuteen toivotaan ilmoittautumista etukäteen kahvitarjoilun järjestämistä varten. Tervetuloa!