Tuotteistaminen tarkoittaa keinoja, joilla poistat ostamisen esteitä. Se on psykologista sodankäyntiä kahta umpikieroa vihollista vastaan. Tule saamaan Jari Parantaiselta vinkkejä, kuinka näiden vihollisten kanssa kannattaa toimia. Tapahtumassa myös innostavia tarinoita innovaatioiden takaa.
 

ILMOITTAUDU

Ohjelma klo 13-16

Tervetuloa

Näin kehitimme ideasta uuden tuotteen
Annukka Pakarinen, Ekokamu Oy
Anu Piipponen

Kahvit

Näin tuotteistat kiertotalouden palveluja kuluttajille
Jari Parantainen

 

Tapahtuma on maksuton. Se järjestetään torstaina 28.2. klo 13-16 Joensuun Tiedepuistolla, NetWork Oasiksen tiloissa (3A, 4. krs), Länsikatu 15. Kahvitarjoilun järjestämistä varten pyydämme sinua ilmoittautumaan.

 

ILMOITTAUDU

 

Näin tuotteistat kiertotalouden palveluja kuluttajille

Viekkain vastustajasi on jokaista asiakasta nakertava virheen pelko. Riskin tunne kasvaa niin suureksi, ettei asiakkaasi uskalla ostaa.

Heti hyvänä kakkosena tulee meitä jokaista riivaava pohjaton laiskuus. Suomalaiselta myyjältä on niin vaikeaa tilata mitään, että lukemattomat hyvätkin palvelut ja tuotteet jäävät hyllyyn pölyttymään.

 

Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen vastaa esityksessään näihin oleellisiin kysymyksiin:

1. Mitä tuotteistaminen todella tarkoittaa?

2. Mikä on asiantuntijan tragedia?

3. Miksi sinäkin tarvitset sisäänheittotuotteen?

4. Mitkä ovat hyvän tuotteistuksen viisi tärkeintä osaa?

5. Mistä tuotteistusprojekti kannattaa aloittaa?

6. Mitkä ovat tuotteistajien tyypilliset virheet?

 

Ohjelmaan sisältyy käytännön esimerkkejä tuoreista, kotimaisista tuotteistusprojekteista.

 

Jari Parantainen

 


Sparraajanasi toimii DI, bisneskirjailija ja Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen. Hän on osallistunut yli kahteensataan asiantuntijapalvelun ja huipputekniikan tuotteistushankkeeseen. Parantainen on suosittu ja suorapuheinen esiintyjä, joka on vetänyt yli tuhat tuotteistus- ja hinnoittelukoulutusta. 

 

Ei laulua, ei leikkiä

Pahinkin introvertti uskaltaa osallistua tähän koulutukseen huoletta. Jari antaa esitykselleen aina takuun: et joudu kärsimään yhteislaulusta, kiusallisista rentoutusharjoituksista tai teennäisistä ryhmätöistä.