Matematiikan Päivät 2018

Yhdistetty EMS-SMY-ESMTB matemaattinen viikonloppu

Itä-Suomen yliopiston (UEF) Fysiikan ja matematiikan laitos järjestää Matematiikan Päivät 4-5.1.2018. Päivät ovat Suomen Matemaattisen Yhdistyksen (SMY) joka toinen vuosi järjestämä Suomen matematiikan tutkimuksen ja opetuksen katselmus. Tällä kertaa se järjestetään yhdistettynä matemaattisena viikonloppuna Euroopan Matemaattisen Yhdistyksen (EMS) ja Euroopan Matemaattisen ja Teoreettisen Biologian Yhdistyksen (ESMTB) kanssa ja se toimii myös EMS:n Matemaattisen Biologian Vuoden 2018 aloitustapahtumana. Lisätietoja matemaattisen biologian osuudesta (kaksi pääpuhujaa ja neljä sessiota): web-sivu

Tieteelliseen järjestelytoimikuntaan kuuluvat Mats Gyllenberg (Helsinki), Camilla Hollanti (Espoo), Iiro Honkala (Turku), Risto Korhonen (puheenjohtaja, Joensuu) ja Eero Saksman (Helsinki).

Paikallinen järjestelytoimikunta: Janne Gröhn, Janne Heittokangas, Risto Korhonen, Ilpo Laine, Visa Latvala, Antti Perälä, Martti Pesonen, Jouni Rättyä, Jarno Talponen, Jukka Tuomela ja Antti Viholainen.

Matematiikan Päivien 2018 mainosjuliste: pdf-tiedosto

Sähköpostiosoite

risto.korhonen(at)uef.fi

Postiosoite

Fysiikan ja matematiikan laitos
Itä-Suomen yliopisto
PL 111
80101 JOENSUU
FINLAND

LANGUAGE SELECTION:

English suomi

 

SPONSORIT:

   Euroopan Matemaattinen Yhdistys       

   Euroopan Matemaattisen ja Teoreettisen Biologian Yhdistys       

   Tieteellisten Seurain Valtuuskunta          

  Fysiikan ja Matematiikan Laitos, UEF        

Institut Francais, French Ministry of Research, Higher Education and Innovation, Suomen Tiedeseura ja Suomalainen Tiedeakatemia (yhteisohjelma)