Tervetuloa Tietojenkäsittelytieteen päiville kesäiseen Kuopioon 10.-11.6.2019!

Kuopion kampus sijaitsee kauniin sinisen Kallaveden rannalla. Tapahtumapaikkana on Savilahden kampuksella sijaitseva Mediteknia (auditorio MD100).
Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitos ja TIVIAn jäsenyhdistys, Tietojenkäsittelytieteen Seura.
Tapahtuman teemana on data ja digitalisaatio.
 
Data toimii perustana digitalisaatiolle ja tekoälylle, mutta mistä dataa voi saada, miten se pitäisi tallentaa ja kuinka se muuttaa tutkimusta ja liiketoimintaa?
 
Päivien puheenvuoroissa korostuvat datan ja digitalisaation vaikutukset tietojenkäsittelytieteeseen seuraavien kysymysten kautta:
* Miten tietojenkäsittelytieteilijät voivat toimia sovellusalan asiantuntijoiden kanssa?
* Millaisia dataa meistä kerätään ja miten sitä hyödynnetään?
* Miten tietojenkäsittelytiede voi auttaa muita aloja ja miten muut alat voivat auttaa tietojenkäsittelytiedettä?
 
Tietojenkäsittelytieteen päivillä jaetaan perinteisesti palkinnot vuoden pro gradu- ja väitöskirjatöistä. Lisäksi tapahtuman osana on mahdollisuus esittää postereita ja demoja.
 
Tietojenkäsittelytieteen päivien puheenjohtajana on Erkki Pesonen, ohjelmatoimikunnan puheenjohtajana Pauli Miettinen ja paikallisen järjestäjäorganisaation puheenjohtajana Marko Jäntti.

Yhteydenotot ja kysymykset käytännön asioissa: tktpaivat2019@uef.fi. Katso myös usein esitetyt kysymykset tapahtuman FAQ-palstalta.

Poster/demo/paper –kutsu

Tietojenkäsittelytieteen päivillä 2019 Kuopiossa järjestetään poster/demo/short paper sessio tietojenkäsittelytieteen tutkimukseen liittyen. Tapahtuman teemana on Data&Digi, johon lähetetetyt poster/demo/short paper -tuotokset voivat liittyä mutta ei ole pakko.

Jos haluat tuoda mukanasi posterin, pyydämme ilmoittamaan siitä alustavasti tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluat esitellä demon tai tarvitset erityisjärjestelyjä, ota yhteyttä pauli.miettinen@uef.fi

 

Lähetyksen deadline: 10.5.2019

Tiedotus tekijöille: 17.5.2019  

Poster/demo/short paper -sessio: 10.6.2019

Yhteistyössä

Tietojenkäsittelytieteen päivät on vuosittain järjestettävä tapahtuma, jolla pyritään levittämään tietoa tietojenkäsittelytiedettä koskevista ajankohtaisista aiheista ja niihin kohdistuvasta kotimaisesta tutkimuksesta. Vuonna 2019 Tietojenkäsittelytieteen päivät järjestetään Kuopiossa yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksen ja Tietojenkäsittelytieteen seuran kanssa.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

*Pääset ilmoittautumaan tapahtumaan myös kohdasta ilmoittautuminen

Seuraa Tietojenkäsittelytieteen päiviä somessa

@tktpaivat

 

Ota yhteyttä:

Sähköposti: tktpaivat2019@uef.fi

Puhelin: +358 50 5957 514

Yhteistyössä

Tietojenkäsittelytieteen seura

Tietojenkäsittelytieteen seura

TUPLA-hanke