Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Tietojenkäsittelytieteen päivät 2019 -tapahtumaan Lyyti-palvelusta: https://www.lyyti.in/TKT_paivat2019. Osallistumismaksun voi maksaa verkkopankki- tai luottokorttimaksuna.

Mikäli haluat maksaa tapahtuman laskulla, käytä Lyyti-lomakkeen sijaan oheista linkkiä ilmoittautumiseen ja laskun tilaamiseen: Maksa osallistumismaksu laskulla.

Osallistumismaksut (alv 0 %):

  • Osallistuminen 2 pv 120 €
  • Osallistuminen 1 pv 60 € (*1 pv:n hinta ei sisällä illallista)
  • Tietojenkäsittelytieteen Seura ry:n jäsenille tapahtuman hinta on 100 €

Tietojenkäsittelytieteen päivät 2019 -tapahtuman osallistumismaksu kattaa tapahtumamateriaalin (sähköisessä muodossa) sekä ohjelmassa mainitut kahvitarjoilut. 2 pv:n osallistumismaksu sisältää tapahtumaillallisen Kuopion Klubilla maanantaina 10.6.
 
Tietojenkäsittelytieteen päivät 2019 -tapahtuman osallistujat suorittavat majoitusvaraukset ja majoituksen maksun itse. Olemme varanneet Kuopion hotelli Scandicista  huonekiintiön, joka on voimassa vain määrätyn ajan tai siihen asti, kunnes varauskiintiö on täynnä. Ympäristötietoisena yliopistona kannustamme käyttämään Kuopion joukkoliikennettä. Erillisiä kuljetuksia keskustasta yliopistolle ei ole järjestetty tapahtuman puolesta.